Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Лилишенцева А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Лилишенцева А. Н. 
Функциональные свойства пищевых волокон плодоовощного сырья [Електронний ресурс] / А. Н. Лилишенцева, Н. В. Комарова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 880.362 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Лилишенцева А. Н. 
Установление критериев натуральности томатного сока [Електронний ресурс] / А. Н. Лилишенцева, Л. А Мельникова, К. Д. Щелухина // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 259-262. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__67
Попередній перегляд:   Завантажити - 595.423 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Давыдова Е. А. 
Изучение влияния добавочных заквасочных культур Lactobacillus helveticus и Lactobacillus acidophillus на качество низкожирных сыров [Електронний ресурс] / Е. А. Давыдова, А. Н. Лилишенцева, Т. А. Заболоцкая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 292-295. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__73
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.004 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського